sreda, 25. februar 2009

V lov za maskami

Dvoje pustovanj, ki sem se jih udeležil po "službeni dolžnosti", so bile primerne, da po dolgem času malo prevetrim svojega Olympusa, za katerega ob takih priložnostih, vedno znova ugotovim, kaj vse mu manjka in razmišljam od koliko € se dejansko začnejo pravi stroji :)

Pa nema veze... za nas absolute beginners in lifetime amateurs - povsem dovolj. Ne bom delal publicitete kje, kako in kaj... nekaj bodo povedale fotografije, bilo pa je takole:

Kitajsko novo leto v enem izmed nakupovalnih središč je bilo prvo na spisku; vso zadevo so vzeli resno tudi obiskovalci, saj so bile prve (in druge in tretje) vrste neprebojno neprehodne, kar je že v osnovi pomenilo fotografiranje "od tam nekje" ...

Zelo pisane maske kitajskih levov, so dopolnjevale plesne točke s katerimi so plesalke ponazarjale reko Jangce in življenje na kitajskem podeželju.

Seveda na koncu tudi levi odložijo maske :)

Največ veselja na pustovanjih imajo otroci; in če so pri Kitajcih malo zvedavo opazovali neznane like in plese, so se pri svojih znancih s TV ekranov popolnoma sprostili. Velike maske v podobah risanih junakov so sprejeli za svoje in jih dodobra utrudili. Tudi in predvsem Transformerja ...

... medtem, ko se Ninja želve niso pustile motiti.

Zadnji mirni trenutki pred napadom malih pošasti ...

Konec dober, vse dobro....

Tagi za to objavo bi lahko bili tudi: slaba svetloba v nakupovalnih centrih, neke čudne halogenke na stropu in ob straneh, udarci z vseh strani, gužva.... pa je bilo vseeno zanimivo. Če je motiv dober, so tud slabše fotke zanimive.

2 komentarja:

gregac pravi ...

haha, zadnja je svetovna :)

AndrejK pravi ...

fajn je ko poznaš ljudi pod masko in pol opazuzuješ kak se obnašajo med ljudmi...