petek, 6. marec 2009

Bolje v gosteh kot na domačem parketu

Rane po bolečem porazu opisanem tukaj so bile še sveže, ko se nam je ponudila priložnost, da malo popravimo vtis v ogledalu, saj rezultat prve tekme res ni bil realen. No, za naslove v stilu "Payback's a bitch" ali "Sve se vrača, ... " je bilo še prezgodaj, saj tudi tokrat nismo dosegli več točk kot ekipa Elektra Celje, je pa bilo že bolje ... mnogo bolje!

Začeli smo pogumneje kot prvič, igra je stekla in zadišalo je po drugačnem scenariju ...

... tekma na kateri sodi en sodnik je sicer podobna komediji/grozljivki, saj ni šans, da se vidijo vsi prekrški, kar posledično močno zviša tolerantost pri dosojanju le-teh. Malo v stilu "Nema krvi, nema faula." No, tak hudo k sreči ni bilo ... kljub nekaterim poletom brez doskoka.

Dvorana na OŠ Ljubečna je malo manjša od Petrovške, z malo slabšo lučjo, kar pa verjetno ni vplivalo na rezultat. Organizacija je bila ponovno vrhunska.

Razlika med prvo in drugo tekmo so bile tudi okrepitve na obeh straneh, saj kljub temu, da gre za prijateljska srečanja, nihče ne želi igrati le za prestiž in je imperativ zmage še kako močan.

Igra se 4x10 minut, kar je morda celo malo premalo, saj se na rekreativnih terminih, ki trajajo najmanj 90 minut igra ves čas na polno. Velikih razlik med samo tekmo ni bilo, menda smo vodili dvakrat, na samem začetku in pri 47:48. Končni rezultat -5 točk, je bil za nas kar uspeh, saj je bil vtis s prve tekme še nekje v podzavesti.

Obvezna skupna fotografija na koncu!
Do naslednjič ... v tretje gre rado pravijo ... čas je za kratek stik :)

2 komentarja:

david santos pravi ...

Brilliant posting and very good team.
Congrats!!!

AndrejK pravi ...

Cheers mate!